Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 17
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 1
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
  • Rendi i ditës
  • 1. Shqyrtimi i Projektligjin Nr.08/L-073 për raftifikimin e këmbimit të Notave Diplomatike në lidhje me asistencën e ofruar në formë granti mes Republikës së Kosovës dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

   I miratuar
 • Të pranishëm: Anton Quni , Arbër Rexhaj , Bekë Berisha , Enver Dugolli , Fatmir Humolli , Hisen Berisha , Mefail Bajqinovci , Rashit Qalaj , Shqipe Mehmeti - Selimi

  Munguan: Erxhan Galushi , Slavko Simić

  Të ftuar: Kryeshefi Ekzekutiv i Inspektoratit Policor - Kushtrim Hodaj

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e komisionit e mbajtur me datë 17.11.2021

  • 3. Raportimi i Kryeshefit Ekzekutiv të Inspektoratit Policor të Kosovës z.Kushtrim Hodaj

 • Të pranishëm: Anton Quni , Bekë Berisha , Elmi Reçica , Enver Dugolli , Erxhan Galushi , Fatmir Humolli , Hisen Berisha , Mefail Bajqinovci

  Munguan: Arbër Rexhaj , Shqipe Mehmeti - Selimi , Slavko Simić

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e komisionit e mbajtur me datë 26.10.2021

  • 3. Shqyrtimi i raportit me propozim-amendamente i Projektligjit Nr.08/L-036 për dërgimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës jashtë vendit

   I miratuar
  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Arbër Rexhaj , Bekë Berisha , Elmi Reçica , Enver Dugolli , Erxhan Galushi , Fatmir Humolli , Hisen Berisha , Mefail Bajqinovci

  Munguan: Anton Quni , Shqipe Mehmeti - Selimi , Slavko Simić

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e komisionit e mbajtur me datë 12.10.2021

  • 3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit Nr.04/L-089 për deminimin Humanitar

  • 4. Të ndryshme.

 • Të pranishëm: Arbër Rexhaj , Bekë Berisha , Elmi Reçica , Enver Dugolli , Erxhan Galushi , Fatmir Humolli , Mefail Bajqinovci , Shqipe Mehmeti - Selimi

  Munguan: Abelard Tahiri , Anton Quni , Slavko Simić

  Të ftuar: Ministri i Punëve të Brendshme - z.Xhelal Sveçla; Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës - z.Samedin Mehmeti

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e komisionit e mbajtur me datë 28.09.2021

  • 3. Raportimi i Ministrit të Punëve të Brendshme z.Xhelal Sveçla

  • 4. Raportimi i Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës z.Samedin Mehmeti

  • 5. Të ndryshme