Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Erxhan Galushi

Erxhan Galushi

  • PartiaLËVIZJA PËRPARIMTARE E ROMËVE TË KOSOVËS (LPRK)
  • Grupi ParlamentarMultietnik (Multietnik)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit • Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes
  • Numri total i votave711
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 15.11.1988
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

97%

31 nga 32 seanca

Rangimi: i 2-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet