Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fridon Lala

Fridon Lala

  • PartiaINICIATIVA E RE DEMOKRATIKE E KOSOVËS (IRDK)
  • Grupi ParlamentarMultietnik (Multietnik)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë • Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim • Komisioni për Integrim Evropian
  • Numri total i votave0
  • Vendi i lindjes Gjakovë
  • Data e lindjes 13.03.1991
  • Kualifikimi Politika Publike

Pjesëmarrja në seanca plenare

84%

161 nga 191 seanca

Rangimi: i 41-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet